Vinolus Narince Organic Vineyards 2019

vinolus, vinolus şarapları, vinolus narinceBeyaz şarap, beyaz şarap kadehi,beyaz şarap mezesi,beyaz şarap kadehi,beyaz şarap fiyatları, beyaz şarap kalori,beyaz şarap sirkesi, beyaz şarapla ne yenir,beyaz şarap neyle içilir,beyaz şarap neyle yapılır, beyaz şarap alkol oranı, molu çiftliği, kayseri şarabı
Vinolus Narince Organic Vineyards 2019

Canlı ve parlak limon çiçeği görünümlü… İlk burunda çok hafif öne çıkan fıçı çağrışımlarını papatya, hanımeli, yasemin, çağla badem, nektarin ve şeftalin izliyor… Damak burunla genel olarak uyumlu, ipeksi kaygan yumuşaklıkta, damakta öne çıkan tuzlu ve mineralsi dokunuşlar, ipeksi yumuşaklığa ayrı bir zengin katıyor. Fıçının şaraba çok iyi entegre olduğu örneklerden dengeli ve temiz yapılmış… Uzun finalinde keyifli mineralsi dokunuşlar kalıyor. Fiyat kalite performansı:Pekiyi.

Vinolus Narince Organic Vineyards 2019. Organik tarım sertifikalı Kayseri Molu Çiftliğindeki 1150 rakımlı Vinolus Bağları’nda yetişen Narince üzümlerinden yapılmış. Sur lie tekniğiyle üretilmiş. 9 ay Fransız meşe fıçılarda dinlendirilmiş. Alkol: %13,5.

Keyif Notu: 92.8

Yorum