Caro Maurer MW Türkiye’ye Geliyor

Almanya’nın en tanınan Master Of Wine’larından biri olan Caro Maurer Mayıs ayında Türkiye geliyor…. Almanya’da Master Of Wine ünvanına sahip 7 kişiden bir olan Caro Maurer, Almanya’da bu ünvana sahip olan ilk kadın Master Of Wine….

Caro Maurer MW , Decanter World Wine Awards Akdeniz Bölgesi Başkanlığı da yürütüyor. Son yıllarda Türk şaraplarına olan ilgisi ile de Türk Şarap ve Türk şarapları hakkındaki yazılarıyla dikkat çeken Caro Maurer, The St. Regis İstanbul Oteli ev sahipliğinde; yeme/içme meraklılarını, sektör profesyonellerini bir araya geleceği “Challenging MasterClasses the St. Regis İstanbul” etkinliği için 13-14 Mayıs tarihlerinde Türkiye’de olacak.

International Wine Challenge eş-başkanı, kitapları ve TV Showları ile meşhur Oz Clarke ile birlikte; 2 gün boyunca toplam 4 farklı MasterClass yapılacak. Her MasterClass’da ortama 30 şarap uzmanlar ve katılımcılar birlikte kör tadımla değerlendirilecek.

Etkinlik boyunca,  “Walk Around Tasting” ile 180 civarında farklı etiketi üzüm cinsine ve gövdesine göre tatma imkânı da bulacaklar. Ayrıntılı bilgi: www.gustobarshop.com

 

Yorum