Gastro Entertainment İstanbul Başlıyor

İstanbul’un Bir gastronomi başkenti olması vizyonu ile planlanan, lezzet ve eğlencenin bir arada olacağı Gastro Entertainment İstanbul etkinliği 16-17 Eylül 2017tarihlerinde, İstanbul Volkswagen Arena’da “CarrefourSA” isim sponsorluğu ile gerçekleşecek. Ünlü şeflerin mutfak şovları, gurme lezzetler, renkli konuşmacılar, yeme içme tadımlarının yer alacağı etkinlikte, akşamları “happy hour” saatlerinde Zeliha Sunal ve Ayhan Sicimoğlu “Latin All Stars” şovları ile sizlerle olacak.

Türkiye’nin sahip olduğu lezzetleri gelin birlikte keşfedelim!
Yemek tutkunları Türkiye’nin en keyifli festivali ile buluşuyor. Gastro Entertainment sunumu ile fark yaratan lezzetleri,  işletmeleri, restoranları, mutfak ve sofra tasarım markalarını bir araya getiriyor. 16-17 Eylül tarihlerinde Volkswagen Arena’da düzenlenecek Gastro Entertainment, 2 gün boyunca sürecek workshopları, panelleri ve renkli şovları ile hafta sonu yaşayacağınız keyifli zaman ile tam size göre!
Sektörün Öncü İsimleri Bu Festivalde   
Türkiye’nin en dinamik gastronomi festivali olmaya aday Gastro Entertainment İstanbul ile sektörün akademik ve profesyonel liderleri, dünyaca ünlü şefler, yöresel tatların ustaları ile bir araya geleceksiniz. Duayen şef Vedat Başaran, yemek ve mutfak ustası Refika Birgül, iyi yaşam ve beslenme uzmanı Dilara Koçak, sağlıklı yaşam sırlarıyla Şeyda Coşkun, ödüllü şefimiz Ebru Baybara Türkiye’nin en çok seyahat eden rehberi Saffet Emre Tonguç, Le Cordon Bleu’nun usta şefi Richard Vacher ve kendi alanının en iyi isimleriyle bu festivalde buluşacaksınız.
Yemek ve Eğlencenin Buluşma Adresi 
Gastro Entertainment İstanbul’da sadece yeni lezzetler keşfetmek de yok!  Gastro Entertainment size eğlencenin kapılarını da açıyor. Festivalin ilk günü operadan müzikale, nostaljiden günümüze uzanan zengin repertuarı ile “Zeliha Sunal Show”, festivalin ikinci gününde ise dans ve eğlenceyi muhabbetle harmanlayan “Ayhan Sicimoğlu Latin All Stars”da sizlerle olacak.
Lezzet keşfine çıkmak, farklı kültürler deneyimlemek ve Türkiye’nin önde gelen lezzet ustalarıyla bir arada olmak için siz de Gastro Entertainment İstanbul’da yerinizi alın ve hayatın lezzetini yakalamak için bu etkinliği kaçırmayın!
Program detayları için gastroentertainment adresini ziyaret edebilirsiniz. Biletler Mobilet de satışa sunulmuştur.
Yorum