Gözdem Gürbüzatik ile Şarap Trendleri

Gözdem Gürbüzatik

Mey İçki Şarap Kategorisi Bölüm Müdürü Gözdem Gürbüzatik, bugüne kadar pazarlama dünyasında kazandığı deneyimlerini, “Şarapta Dünya Trendleri, Pazarlamanın Rolü” başlıklı atölye çalışması ile şarapseverler ve pazarlama dünyasına ilgi duyanlarla paylaşıyor.
“Eski Dünya, Yeni Dünya’ya karşı”
“Hangi üzüm, hangi bölge yükselişte?”
“Bordeaux mu, Burgonya mı?”
“Roze değil blush!”
“Biodinamik şaraplar Fransa’nın yeni kurtuluşu mu?”
“Çin dünya şarap pazarını da değiştirecek mi?”
“Türkiye dünya şarap trendlerinin neresinde?”
“Hangi ülke daha değerli, hangi şarap daha değerli, buna kim karar veriyor?”
gibi sorulara, konulara Özlem Gürbüzatik keyifli bir şarap tadımı eşliğinde cevaplar verecek. Atölye çalışması esnasında dünyanın çeşitli bölgelerinden birbirinden değerli şarapların da tadımı yapılacak. Atölye çalışması esnasında dünyanın çeşitli bölgelerinden birbirinden değerli şarapların da tadımı yapılacak.

Yer:Kayra Wine Center
Tarih:30 Mayıs
Saat: 19:00-21:00
Bilgi ve Rezervasyon için: 0212 252 91 61 – iletisim@kayrawinecenter.com

Gözdem Gürbüzatik Kimdir?
Mey İçki Şarap Kategorisi Bölüm Müdürü görevini 2009 yılından beri sürdüren Gözdem Gürbüzatik, 15 yılı aşkın süredir çeşitli uluslararası kuruluşlarda pazarlama üzerine çalıştı.
2004 yılından bu yana Mey İçki’de Kayra markasının oluşturulması ve günümüze kadar olan gelişim sürecini yürüten stratejik takımda yer alan Gürbüzatik, 2004-2009 yılları arasında Mey İçki Şarap Kategorisi Pazarlama Müdürü görevini yürüttü. Şarap ve duyusal analiz konusunda çeşitli eğitimler alan, WSET Intermediate ve Advanced (distinction) sertifikalarına sahip olan Gürbüzatik, aynı zamanda da WSET Foundation ve Intermediate eğitmeni. ODTÜ İşletme Bölümü mezunu olan Gürbüzatik, İngiltere’de University of Stirling MBA eğitimi aldı.
Gözdem Gürbüzatik, 7 yılı aşkın süredir pazarlama ve şarap dünyasının dinamikleri hakkındaki gözlemlerini bu söyleşide sizlerle paylaşıyor olacak. Siz de şarabın bilinmeyen tüm gerçeklerini ve dünya trendlerini Gözdem Gürbüzatik’ten dinleyin ve şarabı bir kez de onunla birlikte keşfedin.

Yorum