Bozcaada Şarap Söyleşileri

Mehmet Talay, bozcada, bozcaada, talay şarapları, talay şarap, şarap söyleşileriKırmızı şarap,kırmızı şarap markaları, kırmızı şarap önerileri,kırmızı şarap mezeleri,kırmızı şarap kadehi,kırmızı şarapla ne yenir,kırmızı şarap faydaları,kırmızı şarap nasıl içilir,kırmızı şarap kalori,kırmızı şarap neyle içilir,kırmızı şarap alkol oranı,

Bozcaada Turizm İşletmecileri Derneği (BOZTİD) tarafından düzenlenen, Boztid Bozcaada Şarap Söyleşileri, 21-23 Temmuz 2020 tarihleri arasında Kasaba Bozcaada’da yapıldı. Bozcaadalı şarap üreticileri Haşim Yunatçı Çamlıbağ Şarapları, Oliver Gareis Amadeus Şarapları ve Mehmet Talay Talay Şarapları’nın konuk olarak katıldığı söyleşilerin sunumu Keyif Notları kurucusu Ahmet Gök tarafından yapıldı. Bozcaada Tv’den canlı yayınlanan etkinliğin tekrarı Bozcaada Tv ve Keyif Notları hesaplarından izlenebilir.

Bozcaada Turizm İşletmecileri Derneği (BOZTİD) başkanı Erkan Yavuz, yaptığı açıklamada: Bozcaada Turizmin daha çok gelişmesi, yapılan çalışmalara 12 ay canlı bir Bozcaada yaratmak istediklerini ve tüm zenginlerini ortaya çıkarmak için şarap ve bağcılık başta olmak üzere Bozcaada’yı sürekli gündeme getirmek istediklerini söyledi.

Yorum