4. Balkans International Wine Competition Mayıs’da Yapılacak

Balkan Şarap Odası “Balkan Wine Chamber” (BWC) tarafından düzenlenen, 4.Balkanlar Şarap Yarışması ve Festivali 28  Mayıs 31 Mayıs 2015 tarihinde  Bulgaristan’ın Başkenti Soyfa’da yapılacak…Balkan Wine Chamber Direktörü Galina Niforou, Keyif Notları’na yaptığı yazılı açıklamada; Balkan Şarap Odası’nın Balkanlarda üretim Bulgaristan, Yunanistan, Türkiye, Makedonya, Romanya, Sırbistan, Hırvatistan ve Slovenya temsilcilerini katılacağı özel bir oturumda, Balkanların şarap üreticileirnin ortak çıkarlarını korumak için birlikte hareket etmenin yollarını aranacağı ve Balkan Şarap Odası bünyesinde daha güçlü tanıtım çalışmalar yapılmasının hedeflendiğini söyledi…
4. Balkans International Wine Competition ( BIWC 2015)  Bulgarian Ministry of Agriculture and Food, Vine and Wine Executive Agency, the Bulgarian Chamber of Commerce and Industry and the National Vine and Wine Chamber tarafından desteklenen organizasyonun yarışma bölüümü OIV himayesinde gerçekleşecek.

BIWC 2015’nin yarışma bölümü Bulgaristan’nın Başkenti  Sofya’da yeralan,Grand Hotel Sofia’da 28-29 Mayıs 2015 (Perşembe ve Cuma) tarihlerinde yapılacak. Balkan bölgesi şaraplarını tatmak ve daha yakından tanımak isteyenler içinde düzenlenen Festival Grand Hotel Sofia bahçesinde 30-31 Mayıs 2015 (Cumartesi ve Pazar) yapılacak…

Balkan ülkeleri ve dünyanın geri kalanı arasındaki ekonomik işbirliğinin geliştirilmesi keşfetme ve bölgenin en önemli özelliklerinden bazılarıdır Balkan şaraplar ve doğal kaynakların takdir çok önemli bir parçasıdır. Balkanlar Şarap Yarışması ve festivalin dördüncüsü uluslararası pazarlama için bir atlama taşı olarak kullanılacak.

4th edition of the Balkans International Wine Competition 2015 komitesi; Konstantinos Lazarakis MW – Greece BWIC Chairman,Galina Niforou – Bulgaria BIWC Managing Director, Bistra Karadimova – Bulgaria BIWC Event Manager’dan oluşuyor.
4. Balkanlar Uluslararası Şarap Yarışması’na hakkında daha fazla bilgi almak için:


Galina Niforou, Şarap MBA
BIWC Direktörü
niforou@balkanswine.eu

www.balkanswine.eu

Yorum