Ernest ve Julio Gallo Şaraplar Türkiye’de

California şaraplarının en büyük ihracatçısı, dünyanın en büyük aile şarap şirketi E&J Gallo şarapları ADCO ithalat şirketi portföyünde artık Türk şarap severlerle buluşuyor. 75 yılı aşkın süredir şarap üreten aile şirketinin kurucuları Ernest ve Julio Gallo kardeşler ayrıca Sonoma Country şaraplarını da dünyaya tanıtan isimler. Firmanın en önemli özelliği ürünlerindeki fiyat-kalite dengesi ve 2011 yılının en güçlü şarap şirketi ünvanına sahip olmaları… Bunun yanı sıra varietal üzüm araştırma programları ve kalite girişimlerinde ses getirmiş projelere sahip ilk şarap şirketi olan Gallo Winery yurtdışına Kaliforniya şaraplarını ihraç etmek için gerçekten önemli bir yabancı satış ve pazarlama gücü kurmaya çalışmış ilk ve en önemli şarap şirkettir.

RANCHO ZABACO ZINFANDEL SONOMA COUNTY
Karabiber ve güçlü meyvemsi aromaların hakim olduğu orta gövdeli bu şarap ağızda yumuşak ve zengin bir tat bırakıyor. Rancho Zabaco Zinfandel Sonoma Country’nin ağızda bıraktığı muhteşem tadın yanı sıra cezp edici fiyatı ile de Türk şarap severlerin gözdesi olmaya aday.

GALLO ZİNFANDEL ROSE
Gallo Zinfandel Rose meyvemsi aromaları ile özellikle sıcak yaz günlerinde tazeleyici bir his uyandırıyor, taze çilek ve şeftali aromaları ile bizi ferahlatıyor. Bu yazın vazgeçilmezlerinden biri olacak gibi görünen Zinfandel Rose çok yakında Türk  şarap severler ile buluşacak.
75 yılı aşkın süredir şarap üreten aile şirketinin  Gallo  ayrıca Sonoma Country şaraplarını da dünyaya tanıtan üreticilerden..

Yorum