Kayra Restoran Haftası Başlıyor

Şehrin ilk ve en büyük yeme-içme festivali  Kayra Restoran Haftası, Nisan ayında başlıyor. Kayra Şarapları eşliğinde  12-26 Nisan tarihleri arasında Dude Table organizasyonu ile gerçekleşecek olan hafta, dördüncü yılında İstanbul’da ve ilk kez olarak Ankara ve İzmir’de de sokakları ve restoranları yeme-içme kültürü ve çeşitli sanatsal etkinliklerle dolduracak.
Şehir hayatında şehrin kültürel yaşamı ile gastronomik zenginliklerini bir araya getirmek amacıyla hayata geçen Kayra Restoran Haftası, İstanbul, Ankara ve İzmir’de 12 Nisan’da düzenlenecek açılış korteji yürüyüşleri ve partileri ile lezzet severlere merhaba diyecek.

İstanbul’da Bağdat Caddesi, Nişantaşı, Meşrutiyet Caddesi, Kuruçeşme, Bebek ve Kanyon olmak üzere toplam 6 merkezde gerçekleşecek olan Kayra Restoran Haftası İzmir’de Alsancak ve Bostanlı ve Çeşme Marina’daki; Ankara’da ise Gaziosmanpaşa, Filistin Caddesi ve Çukurambar’daki cafe ve restoranlarda gerçekleşecek.

Kayra Restoran Haftası etkinliğinde, tüm restoranlar aynı fiyat üzerinden kendi lezzetlerinden oluşturdukları fiks menüleri uygulayacaklar.14 gün boyunca İstanbul, Ankara ve İzmir’li lezzetseverler Kayra Restoran Haftası‘na özel olarak hazırlanan yepyeni menüleri uygun fiyatlarla deneyebilecekler.

Birbirinden farklı lezzet seçeneklerinin yanı sıra Kayra Restoran Haftası’nın vazgeçilmezi olan etkinliklerden, açıkhavada uygulanacak olan fıçı enstalasyonları sergisi ile bu sene ilk kez gerçekleşecek olan şişe ve mantar enstalasyonları sergisi, celebrity chef etkinlikleri, konserler, partiler, happy hour’lar, ünlü isimlerle atölye çalışmaları, tasarım sofraları ve yemek sohbetleri üç şehirde birden Restoran Haftası Noktalarında katılımcıları bekliyor olacak.

Yorum