Forum Bornova Şarap Günleri Başlıyor

Multi Development Türkiye , Forum Bornova ile Ege mimarisinin eşsiz özelliklerini bir Akdeniz kasabası ölçeğinde bir araya getirmiştir. Ege Bölgesinin ve İzmir’in ilk açıkhava alışveriş merkezi olan Forum Bornova, değişimin, eğlencenin, yeniliğin ve alışverişin yeni merkezi olmaya devam ediyor. Çevre düzenlemesiyle de İzmir’in doğal dokusu ile uyum içerisinde olan Forum Bornova, İzmirin simgelerinden olan ve önemli kişilerin adlarını alan caddeleri, sokak & meydanları, havuzları, köprüleri ve terasları ile keyifli bir alışveriş ortamı ve hoşça zaman geçirme imkanı da sağlamaktadır.  Yılda yaklaşık 12 milyon ziyaretçinin geldiği Forum Bornova bu kez Şarap Günlerine ev sahipliği yapıyor. 9 farklı üreticinin 120’ye yakın şarabının tadımını  yapılacağı “Forum Bornova Şarap Günleri” 16-17-18 Eylül 2011 tarihlerinde gerçekleşecek.
Forum Bornova Şarap Günleri  etkinliğinin düzenleyicisi Vinovasyon, nihai tüketici odaklı ve  pazarı geliştirici  etkinlikler düzenliyor.

Forum Bornova Şarap Günleri; Türkiye’nin  en  önemli  9 şarap üreticisi olan  Doluca, Kavaklıdere, Kayra, Pamukkale, Sevilen,  Urla, Vinkara, Yücel,Yazgan şaraplarının katılımı ile gerçekleşiyor.

Vinovasyon Etkinlikler Koordinatörü Perran Arıbal  “İzmir Bölgesi şarap tüketimi  açısından  Türkiye’nin  İstanbul’dan  sonra  en  önemli ikinci pazarı” olduğunu belirtiyor. Perran Arıbal  şöyle ekliyor “Bu  nedenle  İzmir’de  şarap sever nihai tüketicileri Forum Bornova’da  buluşturmayı  çok  önemsiyoruz. Şarap ile  ilgili  herhangi bir  konuda  elde  edilecek    başarı  minumum  4-5  yılda  sağlanabiliyor. Bu etkinliğimizin de  uzun  yıllar devam etmesini, sektörde marka  farkındalığının  artmasına  katkı  sağlamasını ve İzmir’li şarap severler ile  birlikte  gelişmesini  diliyoruz.”

ETKİNLİK TAKVİMİ
16 Eylül  2011  Cuma
19:00  Forum Bornova Şarap Günleri   Açılış  Kokteyli
Yer : Forum Bornova Ahmet Piriştina Meydanı

17 Eylül  2011  Cumartesi
19:00   Chardonnay – Sauvignon Blanc ve  Beyaz Şarap üzerine merak ettikleriniz.
Jean Luc Colin- Önolog
Yer : Kichenette Forum Bornova

20:00  Şarap Hakkında sık sorulan 50 soru.
Perran Arıbal / Şarap Eğitmeni
Yer : Kichenette Forum Bornova

18 Eylül  2011  Pazar
19:00 Yemek ve  Şarap Uyumunun  Sırları
Jean Luc Colin- Önolog
Yer : Kichenette Forum Bornova

20:00 Şampanya mı? Köpüklü Şarap mı?
Perran Arıbal / Şarap Eğitmeni
Yer : Kichenette Forum Bornova

Forum Bornova  Şarap günleri   kapsamında  gerçekleşecek  söyleşiler  ücretsizdir.
16 – 17 – 18 Eylül   2011  17:00 – 21:00 saatler  aralığında  Forum Bornova Ahmet Piriştina Meydanında kurulacak şarap üretici tadım  standlarından   120’a  yakın  şarap tadımı  yapılabilecektir.

Etkinlik Dijital Mecra Bilgileri:
Web:  https://www.forumbornovasarapgunleri.com
Facebook: https://www.facebook.com/#!/forumbornovasarapgunleri
Twitter: http://twitter.com/#!/gunleri
Vinovasyon: http://www.vinovasyon.com/

Yorum