Türk Usulü Octoberfest İstanbul gerçekleşti

ISTANBUL, TURKEY - SEPTEMBER 12: A model walks the runway at the Mercedes-Benz presents Ani Datukishvili show during the Mercedes-Benz Istanbul Fashion Week at Zorlu Performance Hall on September 12, 2018 in Istanbul, Turkey. (Photo by Ferhat Zupcevic/Getty Images for IMG)

Dünya’nın en büyük festivallerinden biri olan ve Münih’te her yıl dünyanın dört bir yanından ortalama 6 milyon katılımcıya ev sahipliği yapan Oktoberfest; 8 ve 9 Ekim 2011 tarihlerinde, İstanbul Parkorman’da KafePi Group ve Pepeevents’in ortaklaşa çalışmasıyla gerçekleştirildi.

Sağnak yağışa rağmen  Parkormana gelen birnlerce kişi  bir ilk yaşamanın heyacanı yaşadı. Tüm detaylarında orijinalliğini koruyarak İstanbul olacağı ve tipik Bavyera usulü yiyecekler ve içeceklerin, Türkiye’de satışı yapılan tüm biraların bir arada bulunduğu ilk festival olacağı açıklanmasına rağmen, festival alanda bunların hiç birine rastlanmadı. Buna rağmen ortamın tadını çıkarmaya çalışan gençler Türk usulu Oktoberfest tadına yağan yağmura, yetersiz bira çeşitleri ve yiyecek standlarına rağmen  Oktoberfest İstanbul’un keyfini  çıkarmayı başardı.

Yorum