Umurbey Şişelerinde QR Code Uygulaması

Türkiye’nin en köklü butik şarap üreticilerinden UMURBEY,
şarap dünyasında yeni trendlerin öncüsü Domaine serisini,
Türkiye’de bir ilk olan QR Code uygulamasıyla şarap severlerin beğenisine sunuyor.

Türkiye’nin Sauvignon Blanc’i olarak bilinen Umurbey şarapları, artık İngilizce, Fransızca, Almanca, İtalyanca ve Çince tanıtım ve tadım notları bilgileri yer alıyor. Şarabın 20 yıllık butik markası Umurbey tarafından üretilen Domaine serisi, Türkiye’de yeni yayılmaya başlayan QR code uygulamasıyla şarap severlerin beğenisine sunuluyor. Umurbey Cabernet Sauvignon Merlot, Cabernet Sauvignon, Sauvignon Blanc ve Merlot’tan oluşan Domaine serisi, şişelerde QR code uygulaması yer almaya başladı.

Özellikle yabancı müşterisi yoğun olan mekanlarda servis kolaylığı sağlayacak olan Umurbey QR (Quick Response-Çabuk Tepki) Code uygulaması sayesinde, barkod okuyan tüm mobil telefon ve tablet bilgisayarlardan şarapların tadım notlarını takip edebilmek mümkün olacak. Bilgilendirici uygulamaya yakın zamanda Rusça, İspanyolca ve Japonca dilleri de eklenecek.

Umurbey Hakkında:
Umurbey Vineyards, 1993 yılında Trakya’da, Tekirdağ’a 12 km uzaklıkta bulunan Yazır bölgesinde Umur Arıner tarafından kurulmuştur. Umurbey’in üretildiği topraklarda milattan önceki yıllarda da şarap üretilmiş olması,şirketin şato tarzındaki üretim özelliğiyle bütünleşmektedir. Bağ ile üretim tesisi arasındaki mesafe, şarap yapımında çok önemlidir. Üzümün hasattan sonra en kısa sürede şaraphaneye ulaştırılması gerekir. Umurbey bağlarında bu mesafe ortalama 500 m kadardır. Bağların işletmenin çevresinde olması, şato tipi şarap üretimi yapılmasına olarak vermektedir. UmurbeyVineyards, Türkiye’de üretiminin tamamını kendi üzümleriyle gerçekleştiren ilk üreticidir. Birçok parçanın bir araya gelmesiyle anlamlı bir bütün oluşturan mozaikler gibi, Umurbey Şarapları da var olduğu mekânlarda, sofralarda tüm konukları keyifle bir araya getirmektedir.

Ayrıntılı bilgi için lütfen www.umurbeyvineyards.com adresini ziyaret ediniz.

Yorum