Safa Rakı Almanya’da

Siyah Üzüm Göbek Rakısı

Safa Rakı Almanya'da - keyiflinotlar.com #safarakı

Safa Rakısı Almanya’da, Kapadokya Dimrit ve Gaziantep Horoz Karası üzümleri, Acıpayam, Gölpınar ve Tefenni anasonlarıyla geleneksel bakır imbiklerde 3 kez damıtılmış, Toroslar Bey Dağları kaynak sularıyla, İç Anadolu’nun tarımsal ürünlerinden elde edilen alkolle harmanlanmış coğrafi işaretli geleneksel Türk rakısı, Safa Rakı Siyah Üzüm Göbek Rakısı Almanya’da rakı severlerin beğenisine sunuldu.

Ekim 2022 tarihinde her biri ayrı numaralandırılarak toplam 1200 x 70 cl şişe üretilen Safa Rakı özel ambalajında weinatolien.de sitesinde online olarak satılıyor.

Safa, rahat, hoş, hafif, endişelerden uzak bir anlam taşır. Bu yüzden de logosunda mutlu insanların eğlenip mutlu bir şekilde kadeh kaldırması resmedilmiş. Bu nedenle Safa Rakı’yı tek başına değil, arkadaşlarınızla, ailenizle yani sevdiğiniz insanlarla, erkekli ve kadınlı hep birlikte neşeyle içilmesi öneriliyor. Güzel günler için yapılmış özel bir rakı olma ideasında…

Safa Rakı logosuna, İstanbul’daki Nevi zade sokak ya da Çiçek pasaj gibi her zaman gittiğimiz hep birlikte eğlendiğimiz meyhane ortamını almış. İnsanların birlikte rakı içtikleri ve eşlik edilen müzikle kalkıp dans ettikleri, bardakları yüksek tuttukları, kadeh kaldırdıkları ve dans ettikleri yerlerden küçük bir kesit sunuyor. Bu fotoğrafları yaşayanlar çok iyi bilir ki rakı masalarının dibinde her zaman kendini sevdirmeye çalışan ve masadaki Arnavut ciğerinden payını isteyen kediler vardır. Rakı masalarımızın kedilerini de meyhanelerin özgür muhabbet kuşlarına logosunda yer vermiş.

 

Yorum