Challenging Master Classes 2018

7-8 Nisan tarihlerinde gerçekleşecek 2 günlük “Walk Around Tasting” ve 8 Nisan saat 11:00’de yapılacak. Etkinlik kapsamında Oz Clark ve Madeleine Stenwreth MW, 7-8 Nisan 2018’de Türkiye’de olacaklar. Saat 10:00-18:00 arası tüm gün devam edecek. Şarap sektöründen onlarca üretici ve yüzlerce şarap ve şarap dışı gurme lezzetler de etkinlikte olacak.Etkinliğin şarap bölümünde, tüm ürünler; üzüm çeşitlerine, kupajlarına ve gövdelerine göre sıralanacak, benzer ürünlerin birbirleri ile terroir ve üretici yorum farklarını yan yana görme imkanı verecek.

Oz Clark ve Madeleine Stenwreth MW ile “Master Class”
“Challenging Master Classes” etkinliğe katılan herkesin önünde canlı olarak ve gerektiğinde tartışılarak yapılan ve nihai puanın bu şekilde verildiği dünyadaki tek kör tadım.
Oz Clark ve Madeleine Stenwreth MW, ikincisi organize edilecek olan “Challenging Master Classes” için 7-8 Nisan 2018’de Türkiye’de olacaklar.
Oz Clark ve Madeleine Stenwreth MW, servis edilen etiketleri misafirlerin gözü önünde canlı olarak, ürünler hakkında bilgiye sahip olmadan (sadece o tadımda yer alan üzüm çeşitlerinin bilgisi karışık bir sırada verildiği halde) tadacaklar ve birbirlerinden habersiz puan verecekler. Verdikleri puanları aynı anda katılımcılarla paylaşacaklar ve çok farklı puanlar çıkması durumunda, misafirlerin önünde tartışarak birbirlerini ikna etmeye çalışacaklar, anlaşamadıkları takdirde gerekirse “Grand Jury” olan misafirlerin görüşüne başvuracaklar!
Master Class’lara katılarak; Grand Jury’de yer almak ister misiniz?
Dünyanın en meşhur, sayılı sektörel uzmanlarından biri, kural bozan stili ile kendi alanında bir ” süperstar” olmasına rağmen, bir o kadar da mütevazi hayatı ile dikkat çeken, kitapları en çok satanlar listesinde olan İngiliz yazar ve TV programı yapımcısı Oz Clark, bir sene aradan sonra tekrar Türkiye’de!
İsveç’li Madeleine Stenwreth MW ise dünyadaki kadın Master of Wine’lar arasında öne çıkan bir isim. İsveç alkollü içki monopolü Systembolaget satın almasının başında olmak üzere önemli kuruluşlarda görev aldıktan sonra şu anda kendi danışmanlık firmasının başında prestijli üreticilere danışmanlık veriyor ve sektörel ticarette önemli bir otorite olarak kabul ediliyor.
Hayal edin;
Oz Clarke ve Madeleine Stenwreth MW, sizin karşınızda, sizle birlikte aynı anda kör tadım yapıyor… Notlarını açıklıyor ve anlaşamazlarsa size danışarak son kararlarını veriyorlar!
“Sınırlı Sayıda Ziyaretçi”
Etkinliğin ideal tadım koşullarında gerçekleşmesi için
“Walk Around Tasting” 350 kişi/gün ile sınırlanacaktır.
“Master Class” 80 kişi kapasitelidir.
Etkinlik video link : https://vimeo.com/260310848
Daha fazla bilgi için… www.gustobarshop.com
Yorum