Manisa Bağ Rotası

Wayana Türkiye Bağ Rotaları Şarap Tadımı Serisi

Manisa Bağ Rotası

Manisa Bağ Rotası, Kadıköy’de faaliyet gösteren Wayana Wine Bar 12 etapta tamamlanacak yeni şarap tadımı etkinlik serisini sürdürüyor. Wayana Türkiye Bağ Rotaları Şarap Tadımı Serisi adını taşıyan etkinlik Trakya’dan başlayarak kıyı bölgeleri izliyor ve İç Anadolu Bölgesiyle son buluyor. Serinin her etabında ele alınan bölgenin bağları ve şaraphanelerinin şarapları meraklılarla buluşuyor.

Serinin dördüncü durağı Manisa Bağ Rotası. Ege Bölgesi’nde denize yakın ama kıyısı olmayan bu ilimiz, özellikle Alaşehir, Akhisar ve Kula’daki şarap üreticilerimizle kadehlerimize nefis şaraplar getiriyor. Bölgede faaliyet gösteren dört üreticiden seçtiğimiz sekiz şarap, bu tadımın seçkisini oluşturuyor.

Seçkide yer alan üreticileri, şarapları ve stillerini aşağıda görebilirsiniz:

Yanık Ülke – Gewürtztraminer – Beyaz Sobran – Nebbianca – Beyaz
Selendi – Gülpembe – Roze
Kastro Tireli – Elaia – Roze

Yanık Ülke – Pinot Noir – Kırmızı

Kastro Tireli – Alkaia – Kırmızı

Selendi – Moralı – Kırmızı

Sobran – Nebbiolo – Kırmızı

Tadım etkinliğine katılanlara tadım notlarını kaydetmeleri için özel olarak hazırlanan tadım ajandası veriliyor. Tadıma biletle katılım 650 TL. Biletler biletino.com platformundan aşağıdaki linkle alınabilir. Etkinlik günü kapıdan giriş 750 TL.

Tadım 27 Ağustos 2023 Pazar günü 17:00-19:00 arasında yapılacak. Etkinlik biletini aşağıdaki linke tıklayarak alabilirsiniz:

Etkinlik Bileti: Biletino

_____________________________________________________________

Ferit Tek Sokak 60/B Moda Kadıköy 34710 Istanbul

Phone: 90 216 550 2207

http://www.wayanawinebar.com

 

Yorum